Kucka krajina mountains

Kucka krajina mountains

A view over Bukumir lake (Bukumirsko lake) to the highest peaks of Kucka krajina mountains
Dinaric-ZG
on May 29, 2006 10:09 am
Image ID: 196851

Comments

Post a Comment
Viewing: 1-3 of 3
Vid Pogachnik

Vid Pogachnik - May 29, 2006 1:33 pm - Voted 10/10

Too grainy

This is a nice motif, and well captured picture, but you applied too much sharpness tool - unless the original was not enough sharp.

Dinaric-ZG

Dinaric-ZG - May 31, 2006 6:05 am - Hasn't voted

Re: Too grainy

Hello Vid,
You are completelly (and again :-) ) right concerning this photo.

p.s.Ma radi se o slijedecem. Uselio u novi stan i jos nisam regulirao neki brzopojasni internet pristup. Kako loadam fotke kod prijatelja on ima drugaciji i to stari ekran i nema UBS tako da moram fotografiju prvo umanjiti-resize kako bi stala na floppy. Medjutim kad umajim fotke i takve loadam na SP sve izgledaju nekako neoshtro i daleko od onoga sto imam kod kuce na LCD-u. Tako sam i prchkao s ovom fotografijom i na kraju "uprskao". Sada sam zamjenio s drugom i sada nebo vishe nije grainy, no stijene i dalje izgledaju grainy (kontrast gotovo i nisam stavljao) samo jednom sharpen i levels. A ne znam je li ima i utjecaja jer je i kraj je jako krshevit i u stvarnosti i jest kamen do kamena....
LP
Gord

Vid Pogachnik

Vid Pogachnik - May 31, 2006 8:47 pm - Voted 10/10

Re: Too grainy

Ajme, ajme, koliko problema! A nije to nista. Ja se bas vratio sa dve utakmice, na prvoj sam pretrgao tetivu na prstu desne ruke. Zadnji mi clenak visi ko visibaba. A trebam jos celi junij igrati ligu i 24 sati kosarke itd. Ocajan sam. A ti si perfektno popravio tu sliku :-))

Zivijo!
Vid

Viewing: 1-3 of 3